Senast uppdaterad:
10 dec 2014

 
 


 
  Har du problem med dina fötter? Då kan en medicinsk fotvårdsbehandling vara något för dig. En rejäl genomgång av dina skor, om du har snedbelastningar som orsakar förhårdnader eller liktornar.  
     
  Har du inga problem med dina fötter? Då kan en "vanlig" fotvårdsbehandling vara något för dig där jag tar hand om dina fötter på bästa möjliga sätt eller varför inte lyxa till det med en härlig fotspabehandling.  
     
 

En skön fotmassage kan vara bra om du har dålig cirkulation eller varför inte kombinera med en härlig underbensmassage. Bara som en ren lyx eller för att du känner att du behöver massage.

 
     

Liktornar kan vara både smärtsamma och besvärliga på annat sätt. En liktorn uppstår oftast på ställen där man under längre tid haft tryck utifrån. Jag behandlar så smärtfritt det går i samråd med dig och vi pratar även om hur man kan förebygga ev framtida liktornar.

 
     
 

Vårtor kan ibland misstas för förhårdnader och kan vara smärtsamma. Det finns flera olika sätt att behandla vårtor. Vilken metod som är bäst avgörs alltid i samråd med dig vid första besöket. Vårtor kan vara envisa och kräver ibland både tid och tålamod för att bli av med. Fila ALDRIG på en vårta!

 
     
 

Nageltrång uppstår när kanten på nageln växer in i skinnet, oftast är det på stortårna och kan vara riktigt smärtsamt. Oftast går det att korrigera en nagel så att den växer rätt. Det finns några olika metoder för att behandla/korrigera/förebygga nageltrång och vi avgör tillsammans vilken metod som kan vara lämplig för just dig.

 
     
 

Nagelsvamp kan vara besvärligt att behandla och kräver ofta lång tid och mycket tålamod. Det tar t ex ca 1 år för en stortånagel att växa ut och svampen växer ut med nageln under behandlingen. Ibland är bara en eller ett par naglar drabbade och många tycker det är missprydande. Har du fått diagnosen nagelsvamp av din läkare så kan jag hjälpa dig behandla den.

 
     

Att tejpa en fot kan ibland vara bra om man t ex har problem med plantarfasciit/hälsporre, hallux valgus, sprängd hälkudde och vid stukning (dock inte de första 48 timmarna) kan det vara skön avlastning och stöd då risken att stuka igen blir större när man redan har gjort det och man spänner sig när man går för att inte stuka igen...

 
     
     

Prislista
Här hittar du priser på de tjänster
jag kan erbjuda dig allt eftersom
jag utbildar mig.

Beställa tid / Hitta hit
Här hittar du info om tider, hur
du hittar hit och lite annat

Läs om hur det hela började
Varför började jag lacka naglar?

Länkar
Här hittar du länkar till lite
annat smått och gott