Senast uppdaterad:
12 dec 2015

 
 


OBS! Ej avbokad tid debiteras. Avbokning senast 24 timmar innan bokad tid. Se avbokningsregler längst ner på denna sida.

 

Prislista för naglar kommer du till om du klickar på pilen:

 

Prislista fötter

Medicinsk fotvård

(säljer även presentkort)

Medicinsk fotvård bas   Medicinsk fotvård mellan   Medicinsk fotvård mini
ca 60 min

450 kr

  ca 60 min

550 kr

  ca 30 min

350 kr

+ lackning +50 kr   + lackning +50 kr   + lackning +50 kr
+ Fot-SPA +200 kr     + Fot-SPA +200 kr     + Fot-SPA +200 kr  
Räkna med ca 20 min extra för lackning och en extra stund i vänthörnan för att lacket ska torka lite längre.
Räkna med ca 30 min extra för fot-SPA. Ca 60 min extra för både lackning och fot-SPA.
 
Denna behandling är för dig som bara har lättare förhårdnader under fötterna, enstaka mindre liktornar/vårtor, lättare nagelsvamp.   Denna behandling är för dig som har lite mer förhårdnader under fötterna, ev hälsprickor och kanske även större liktornar eller vårtor, nagelsvamp.   Denna behandling är för dig som inte har några förhårdnader/ liktornar el dylikt och som har normaltjocka naglar utan problem.
I behandlingen ingår fotbad, nagelbehandling med rensning, klippning och slipning av normala naglar, borttagning av lättare förhårdnader mm samt avslutas med en härlig fotmassage med mjukgörande kräm. I mån av tid lite längre fotmassage.   I behandlingen ingår fotbad, nagelbehandling med rensning, klippning och slipning av naglar, borttagning av förhårdnader, hälsprickor, ev liktornar och vårtor samt avslutas med en härlig fotmassage med mjukgörande kräm. I mån av tid lite längre fotmassage.   I behandlingen ingår fotbad, klippning av normala tunna naglar som inte behöver slipas ner innan klippning, lätt filning av fötterna, samt insmörjning med mjukgörande kräm.
OBS! Ej massage.
Passar bra för dig med fötter i god kondition som vill eller av medicinska skäl behöver gå på fotvård lite oftare.   Passar bra för dig med fötter som behöver lite mer omvårdnad eller om du inte kommer så ofta...    
         

Fotspabehandlingar

(säljer även presentkort)

Fot-SPA bas   Fot-SPA mellan   Fot-SPA lyx
ca 45 min

350 kr

  ca 75 min

500 kr

  ca 100 min

650 kr

+ lackning +50 kr   + lackning +50 kr   + lackning +50 kr
Räkna med ca 20 min extra för lackning och sen en extra stund i vänthörnan för att lacket ska torka lite längre.
 
Denna behandling är för dig som redan har fina fötter, men vill lyxa till det lite och ge dina fötter lite extra omvårdnad.   Denna behandling är för dig som bara har lite förhårdnader under fötterna, men som ändå vill lyxa till det lite och ge dina fötter lite extra omvårdnad.   Denna behandling är för dig som bara har lite mer förhårdnader under fötterna, men som ändå vill lyxa till det lite och ge dina fötter lite extra omvårdnad.
I behandlingen ingår lyxigt fotbad, peeling, lerinpackning samt avslutas med mjukgörande kräm och en skön liten fotmassage.   I behandlingen ingår lyxigt fotbad, en fotvård mini där naglarna klipps/slipas och fötterna filas mjuka. Därefter får de en skön peeling och packas in i lera. Under tiden som leran verkar får du en skön liten handmassage. Behandlingen avslutas med en härlig fotmassage med mjukgörande kräm. I mån av tid lite längre fotmassage.   I behandlingen ingår lyxigt fotbad, en fotvård bas med klippning och slipning av naglar, borttagning av förhårdnader mm. Fötterna skrubbas med härlig peeling och packas in i lera. Under tiden som leran verkar får du en skön liten handmassage. Behandlingen avslutas med en härlig fotmassage med mjukgörande kräm. I mån av tid lite längre fotmassage.
         
 

Delbehandlingar medicinsk fotvård

(säljer även presentkort)

Klippning av normala tånaglar ca 20 min

150 kr

I behandlingen ingår snabbt fotbad vid behov, klippning av normala tunna naglar som inte behöver slipas ner innan klippning, slipning/filning av kanterna.
 
Klippning av förtjockade tånaglar ca 30 min

200 kr

I behandlingen ingår snabbt fotbad vid behov, nerfräsning och slipning av förtjockade naglar innan de klipps och kanterna slipas.
 
Liktornsbehandling, 1-2 st

ca 30 min

250 kr
Liktornsbehandling, uppföljning

ca 30 min

200 kr
I behandlingen ingår snabbt fotbad vid behov, uppluckring av liktorn med olja, samt användande av skalpell och/eller borr. Vi pratar även om avlastning och förebyggande under behandlingen. Enkel avlastning ingår i priset.
 
Nagelkorrigering/Ortonyxi

ca 30 min

300 kr

Ett smärtsamt nageltrång kan komma tillbaka och vid återkommande nageltrång där nageln är väldigt böjd/kupad går det att korrigera nageln så att den inte fortsätter växa ner i nagelfalsen. I behandlingen ingår snabbt fotbad vid behov, utvald korrigeringsmetod och ev avlastning. I de fall jag behöver köpa hem material, bokar vi in ett kostnadsfritt återbesök.

 
Nagelsvampbehandling

ca 40 min

300 kr

Nagelsvamp kan vara besvärligt att behandla och kräver ofta lång tid och mycket tålamod. Det tar t ex ca 1 år för en stortånagel att växa ut och svampen växer ut med nageln under behandlingen. Ibland är bara en eller ett par naglar drabbade och många tycker det är missprydande. Har du fått diagnosen nagelsvamp av din läkare så kan jag hjälpa dig behandla den. I behandlingen ingår fotbad med ett medel som heter BioCool. Sedan fräser jag ner och slipar dina naglar om de är tjocka, behandlar med ditt medhavda svampmedel eller så diskuterar vi vad du ska köpa. Jag hjälper dig med behandlingen om du själv inte kan och vi lägger upp en behandlingsplan.

 
Nagelsvampbehandling, uppföljning

ca 30 min

200 kr

Vid ett återbesök inom avtalad tidsplan fräser jag på nytt ner dina naglar om så behövs, samt hjälper dig med svampmedelapplicering. Behandlingen inleds med fotbad med medlet BioCool. Återbesök efter avtalad tidsplan betraktas som en ny behandling.

 
Nageltrång, 1-2 st  

ca 30 min

250 kr

Nageltrång, uppföljning  

ca 30 min

0-200 kr

Nageltrång kan vara mycket smärtsamt, men jag försöker behandla så smärtfritt det går. I behandlingen ingår fotbad vid behov, behandling av 1-2 nageltrång (ej inflammerade) och avslutas med ev avlastning.

Ibland går det inte att ta nageltrånget vid första besöket, ex vis om det är väldigt inflammerat eller smärtan är för stor. Då rensar jag upp och försöker avlasta efter bästa förmåga och sen bokar vi in ett nytt besök... en uppföljning. Uppföljningsbesöket kan ibland bli kostnadsfritt då jag ev inte kunde göra något mer än rensa/avlasta vid första besöket, beroende på hur det ser ut...

 
Tejpning, första besöket   ca 30 min

250 kr

Tejpning, uppföljning   ca 30 min

200 kr

Att tejpa en fot kan ibland vara bra om man t ex har problem med plantarfasciit/hälsporre, hallux valgus, sprängd hälkudde. Vid stukning (dock inte de första 48 timmarna) kan det vara skön avlastning och stöd då risken att stuka igen blir större när man redan har gjort det och man spänner sig när man går för att inte stuka igen... Vi pratar om ev återbesök inom avtalad tidsplan. Innan behandling är det bra om du inte smörjer foten/fötterna med kräm för då fäster inte tejpen.

 
Vårtbehandling, upp till 5 st

ca 30 min

250 kr

I behandlingen ingår fotbad med ett medel som heter BioCool och borttagning av upp till 5 st vårtor. Jag skär bort så mycket som möjligt innan lämplig behandling. Under behandlingen pratar vi om uppföljning och ev behandling hemma.

 
Vårtbehandling, uppföljning

ca 30 min

200 kr

I behandlingen ingår fortsatt behandling vid återbesök inom avtalad tidsplan som diskuterats vid första behandlingen. Behandlingen inleds med fotbad med medlet BioCool. Återbesök efter avtalad tidsplan betraktas som en ny behandling. 

 

Övriga fotbehandlingar

(säljer även presentkort)

Stor fotmassage

  ca 20 min

200 kr

Massage som förbättrar blodcirkulationen i fötterna. Behandlingen inleds med ett snabbt fotbad och under massagen används lämplig fotkräm.
 
Underbensmassage   ca 30-40 min

300 kr

Massage som förbättrar blodcirkulationen i underbenen. Behandlingen inleds med ett snabbt fotbad och avslutas med liten fotmassage. Under massagen används lämplig massageolja/kräm.

 

Underbensmassage + stor fotmassage

ca 45 min

400 kr

Varför inte lyxa till det lite och boka både underbensmassage och den stora fotmassagen? Här till ett förmånligt paketpris.

         

Prislista naglar

Lackning (naturliga naglar)

(säljer även presentkort)

Enfärgat lack

  ca 30 min 120 kr
I behandlingen ingår ett snabbt manikyrbad och formfilning innan lackningen påbörjas. I lackningen ingår baslack, 2 lager färgat lack och sist ett snabbtorkande topplack. 1 stickers eller annan dekor på ringfingrarna kan vara snyggt och ingår i priset om så önskas. Är dina naglar lackade sen innan och du har lack kvar på naglarna får du gärna ta bort det innan du kommer hit. Du kan också komma en stund innan och ta bort det hos mig. Jag hjälper dig naturligtvis om jag inte är upptagen.
 
Enfärgat lack + glitterlack   ca 40 min 150 kr
I behandlingen ingår ett snabbt manikyrbad och formfilning innan lackningen påbörjas. I lackningen ingår baslack, 1-2 lager färgat lack, 1-2 lager glitterlack ovanpå det och sist ett snabbtorkande topplack. Är dina naglar lackade sen innan och du har lack kvar på naglarna får du gärna ta bort det innan du kommer hit. Du kan också komma en stund innan och ta bort det hos mig. Jag hjälper dig naturligtvis om jag inte är upptagen.
 
Enklare mönsterlackning   ca 60 min

200 kr

I behandlingen ingår ett snabbt manikyrbad och formfilning innan lackningen påbörjas. I lackningen ingår baslack, 1-2 lager färgat lack + dekormålning ovanpå det och sist ett snabbtorkande topplack. Ett fåtal nitar, stenar och annan dekor kan ingå i designen och ingår då i priset. Är dina naglar lackade sen innan och du har lack kvar på naglarna får du gärna ta bort det innan du kommer hit. Du kan också komma en stund innan och ta bort det hos mig. Jag hjälper dig naturligtvis om jag inte är upptagen.
 
Mer avancerad mönsterlackning ca 90 min

250 kr

I behandlingen ingår ett snabbt manikyrbad och formfilning innan lackningen påbörjas. I lackningen ingår baslack, 1-2 lager färgat lack + dekormålning ovanpå det och sist ett snabbtorkande topplack. Några nitar, stenar och annan dekor kan ingå i designen och ingår då i priset. Är dina naglar lackade sen innan och du har lack kvar på naglarna får du gärna ta bort det innan du kommer hit. Du kan också komma en stund innan och ta bort det hos mig. Jag hjälper dig naturligtvis om jag inte är upptagen.
 
Mönsterlackning deluxe   ca 110 min

300 kr

I behandlingen ingår ett snabbt manikyrbad och formfilning innan lackningen påbörjas. I lackningen ingår baslack, 1-2 lager färgat lack + dekormålning ovanpå det och sist ett snabbtorkande topplack. En del nitar, stenar och annan dekor kan ingå i designen och ingår då i priset. Är dina naglar lackade sen innan och du har lack kvar på naglarna får du gärna ta bort det innan du kommer hit. Du kan också komma en stund innan och ta bort det hos mig. Jag hjälper dig naturligtvis om jag inte är upptagen.
 

Manikyr (naturliga naglar)

(säljer även presentkort)

Manikyr (klassisk)

  ca 30 min

150 kr

Behandlingen inleds med ett skönt manikyrbad. Därefter filas och formas naglarna. Jag tar hand om dina nagelband och oljar in naglarna alternativt sätter på stärkande lack + oljar in nagelbanden. Allt avslutas med en skön välgörande handkräm. Är dina naglar lackade sen innan och du har lack kvar på naglarna får du gärna ta bort det innan du kommer hit. Du kan också komma en stund innan och ta bort det hos mig. Jag hjälper dig naturligtvis om jag inte är upptagen.
 

Manikyr (lyx)

  ca 50 min

250 kr

Behandlingen inleds med ett skönt manikyrbad. Därefter tar jag hand om dina nagelband och dina naglar filas och formas. Du får en skön handpeeling som tar bort döda hudceller, samt en välgörande handinpackning. Därefter oljar jag in naglarna alternativt sätter på stärkande lack + oljar in nagelbanden. Allt avslutas med en skön kort massage med välgörande handkräm. Är dina naglar lackade sen innan och du har lack kvar på naglarna får du gärna ta bort det innan du kommer hit. Du kan också komma en stund innan och ta bort det hos mig. Jag hjälper dig naturligtvis om jag inte är upptagen.

 

Nagelförstärkning (gelé)

(säljer även presentkort)

Naturella

  ca 2 tim

300 kr

Förstärker dina egna naglar med genomskinlig gelé. OBS! Endast dina egna naglar, ej förlängning med tippar. Ev dekor som byggs in tillkommer enligt överenskommelse.

 

Franska/Glitter/Färgade

  ca 2 tim

från 300 kr

Förstärker dina egna naglar med genomskinlig gelé samt glitter eller färg. OBS! Endast dina egna naglar, ej förlängning med tippar. Ev dekor som byggs in tillkommer enligt överenskommelse.

 

Påfyllning, naturella

  ca 2 tim

200-300 kr

Påfyllning med gelé, ej tippar. Ev dekor som byggs in tillkommer enligt överenskommelse.

 

Påfyllning, franska/Glitter/Färgade

ca 2 tim

200-300 kr

Påfyllning med gelé, ej tippar. Ev dekor som byggs in tillkommer enligt överenskommelse.
         
         
         

Prislista fötter
Här hittar du priser på de tjänster
jag kan erbjuda dig allt eftersom
jag utbildar mig.

Beställa tid / Hitta hit
Här hittar du info om tider, hur
du hittar hit och lite annat

Läs om hur det hela började
Varför började jag lacka naglar?

Länkar
Här hittar du länkar till lite
annat smått och gott