Senast uppdaterad:
21 dec 2014

 
 


 
Varför började jag med fötter?
 
När jag gick utbildningen till nagelterapeut insåg jag hur skönt det var att inte sitta framför en dator hela dagarna. Att vara borta från datorn en dag i veckan var ju hur skönt som helst - speciellt för ögonen. Jag funderade vidare på om det fanns något mer jag ville göra annorlunda... till slut beslöt jag mig för att välja medicinsk fotvård och tog tjänstledigt från mitt jobb ett halvår. Utbildningen var i Malmö och började den 21 oktober 2013. Jag avslutade studierna / praktiken den 2 april 2014, men jag hade inte fått nog av fötter så jag gick även en grundkurs i zonterapi på fyra dagar redan dagen efter. Mycket intressant och jag tror jag ska fördjupa mig i detta någon gång framöver... nu får det vara nog med utbildning på ett tag.
 
Det var tufft att vara tjänstledig ett halvår, men tiden gick otroligt fort. Utbildningen varvades med teori och praktik blandat. Under praktikveckorna då vi "bara" gick halva dagar fanns det gott om tid att plugga inför proven... Totalt skrev vi nog 8 (eller 9) prov och vi fick se massor av fötter, både med och utan problem. Det som fick mig att fastna för fötter var att det faktiskt är ganska "enkelt" att få folk att må bättre för "mår dina fötter bra mår du bra". Mår de inte bra så kanske jag kan hjälpa dem att må bättre.
 
Känner du att dina fötter behöver lite omvårdnad? Eller vill du bara bli ompysslad en stund? All behandling avslutas med härlig fotmassage. Läs mer här i prislistan där alla behandlingar är beskrivna.
     
     
     

Prislista
Här hittar du priser på de tjänster
jag kan erbjuda dig allt eftersom
jag utbildar mig.

Beställa tid / Hitta hit
Här hittar du info om tider, hur
du hittar hit och lite annat

Läs om hur det hela började
Varför började jag lacka naglar?

Länkar
Här hittar du länkar till lite
annat smått och gott